Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARBELLA CORFU

   Agios Ioannis Peristeron, Grecia


Descriere

Hotel de lux cu vedere la Marea Ionica, recent renovat ce ofera oaspetilor un start perfect pentru o vacanta memorabila. Oaspetii sunt invitati sa se bucure de servicii de inalta calitate, sa se relaxeze sa exploreze insula si cele mai frumoase plaje ale insulei.Hotelul este pozitionat intr-o gradina de maslini si pe plaja Agios Ioannis Peristeron, este destinat cuplurilor, tinerilor casatoriti si familiilor.Distante:


Facilitati hotel: Hotelul ofera servicii atat pentru copii cat si pentru adulti, acestia fiind invitati sa deguste din faimoasele bucatarii internationale in cele 6 restaurante si 4 baruri. Hotelul ofera si serviciile unui centru SPA unde se folosesc produse Apivita, hammam, sauna, sala de fitnes,plaja privata prmiata Blue Flag, jacuzzi, piscine cu apa proaspata de mare,piscina pentru copii, kids club, activitati si sporturi pe apa, seara evenimente.internet WI-FI gratuit in camere, internet corner, magazine, receptie 24 ore, serviciu inchiriere masini, 4 sali de conferinte.
Dotari camere: hotelul ofera 384 camere cu vedere la Marea Ionica, toate camerele au internet WI-FI gratuit, telefon, TV satellite, aer conditionat, frigider, mini bar, uscator de par, cosmetice Apivita, seif, serviciu cafea si ceai.
Dress code in restaurant: hotelul nu are astfel de restrictii, totusi domnii sunt rugati sa poarte pantaloni lungi iar sandalele sau papucii nu sunt acceptate.
Marbella se lauda cu cele mai rafinate restaurante de pe insula, oferind servicii de 5 stele.La Cascade restaurant se serveste micul dejun, acesta este in apropiere de piscina,Dolphin restaurant, aici se servesc preparate internationale, La Terraza - fusion international si specialitati grecesti, Comodo - restaurant italian, La Bussola - restaurant grecesc.
Marbella beach resort este alegerea ideala pentru o experienta autentica greceasca.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.