Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XAINE PARK


Descriere

Bine 7.3 Booking.com Hotelul familial se afla la 2 minute de mers pe jos fata de plaja, in centrul statiunii Lloret de Mar. Este locul ideal pentru a beneficia de toate avantajele oferite de Costa Brava: plaje idilice, magazine, restaurante, baruri si cluburi, activitati sportive si culturale pentru intreaga familie. Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun, demipensiune sau pensiune completa. Hotelul are un restaurant bufet cu show cooking si seri tematice, o cafenea si un bar.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, sala de fitness, piscina pe acoperisul hotelului, jacuzzi, solarium, parc acvatic (in apropiere), programe de divertisment seara, animatori, mini golf (contra cost), scufundari (contra cost), canoe (contra cost), inchiriere biciclete, karaoke, biliard (contra cost).

Localizare
Hotelul familial se afla la 2 minute de mers pe jos fata de plaja, in centrul statiunii Lloret de Mar cu magazine, restaurante, baruri si cluburi. Parcul de distractii Water World se afla la cca 2 km, Muzeul Maritim este la 10 minute de mers pe jos si aeroportul din Barcelona la cca 80 km.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.