Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARBELLA PLAYA


Descriere

Descriere HOTEL MARBELLA PLAYA:
Hotelul este construit chiar pe malul marii cu o vedere frumoasa la Marea Mediterana.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, All Inclusive.

Localizare HOTEL MARBELLA PLAYA:
Hotelul se afla la 6 km de centrul orasului Marbella, la 2 km de Clubul de Golf Marbella Country si la 52 km de aeroportul din Malaga.

Plaja:
Plaja este cu nisip si intrare lina in mare.

Dotari camere:
Hotel Marbella Playa dispune de 331 de camere, dotate cu baie completa cu uscator de par, aer conditionat, ventilator pe tavan cu control de la distanta, TV, telefon cu linie directa, minibar (contra cost), seif (contra cost). Camerele duble cu gradina sunt situate in case stil andaluz si sunt inconjurate de gradini. Acestea sunt dotate cu doua paturi twin, (1.35 x 2m) si nu exista paturi suplimentare, sau un pat dublu. Junior Suite dispun de o cada de baie rotunda in camera si un dressing cu facilitati de calcat. Paturile pentru copii sunt disponibile la cerere.

Facilitati HOTEL MARBELLA PLAYA:
Hotelul are restaurant care ofera toate mesele tip bufet, cu o mare varietate de feluri de mancare si bucatarie deschisa (grill cu carne, peste, legume si clatite). Un serviciu a la carte este disponibil la Beach Club care este deschis de la 10 dimineata pana la 7 seara in fiecare zi. Pub-ull Andalus ofera bauturi racoritoare iar barul Ancla de la piscina este deschis doar in timpul verii de la 11 AM pana la miezul noptii, unde puteti servi diferite bauturi si diverse gustari intre orele 13:00 - 15:00. Hotelul mai dispune de un bar care este deschis pana la miezul noptii (barul Copas in sala de receptii). Facilitatile sportive ale hotelului includ tenis de masa, mini-golf (in functie de disponibilitate), inchirieri biciclete. Pentru echipamentele sportive se solicita un depozit in numerar.

Web: www.playasenator.com/en/hoteles/marbellaplaya/

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.