Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ERMIONI BEACH HOTEL


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Ermioni Beach 3* este situat intre orasele Chania si Rethymnon (35 km de Chania si 15 km de Rethymnon) si va satisface in mod adecvat atat iubitorii de apa si plaja, cat si iubitorii de munte. Construit intr-o locatie ideala, direct pe malul marii si cu respect pentru natura inconjuratoare, hotelul Ermioni Beach ofera vizitatorilor sai momente unice de relaxare si recreere. Este inconjurat de Muntii Lefka si la doar 6 km distanta se afla Lacul Kournas. Hotelul a fost construit la doar 75 m de cea mai lunga plaja de nisip din Creta - plaja Georgioupolis.

FACILITATI
Plaja: plaja Georgioupolis este la 75 m de hotel.
Piscine: hotelul are o piscina exterioara, cu sezlonguri sub palmieri si umbrele.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment: servicii de inchirieri auto si motociclete.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul dumneavoastra.
Parcare gratuita.

RESTAURANT
Restaurantul hotelului satisface chiar si cel mai provocator oaspete, servind mancaruri delicioase, care combina bucataria traditionala cu cerintele vremii. Se pune accent pe implementarea dietei mediteraneene sanatoase, bazata pe ulei de masline, legume si fructe proaspete si peste proaspat. Deserturile de casa si fructele proaspete de sezon completeaza masa perfecta. Oaspetii pot savura cocktailuri si bauturi racoritoare la barul de la piscina, cu muzica ritmica si atmosfera distractiva.

CAMERE
Hotelul dispune de 37 de camere spatioase care pot gazdui pana la 3 persoane. Majoritatea camerelor au vedere spectaculoasa la mare si sunt proiectate cu atentie pentru a oferi oaspetilor un sejur confortabil si placut. Este dotata cu toate facilitatile si ofera mobilier modern si un pat mare si spatios. Toate camerele dispun de TV, frigider, uscator de par si aer conditionat.
DOUBLE ROOM GARDEN VIEW - capacitate maxima 3 persoane
DOUBLE ROOM SEA VIEW - capacitate 2 persoane
DOUBLE ROOM SEMI BASEMENT - capacitate maxima 3 persoane

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.