Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL CRETA PALACE


Descriere

Descriere: Un resort extins pe o suprafata de 100.000 m2 cu iesire la o impresionanta plaja de nisip. Camerele si suitele din cladirea principala se remarca prin eleganta, majoritatea oferind o vedere panoramica spre mare.

Localizare: pe una dintre cele mai frumoase plaje de nisip din Creta, la 4 km distanta de orasul Rethymno, 75 km de Heraklion si 79 km de aeroport.

Facilitati hotel: un resort extins pe o suprafata de 100.000 m2 cu iesire la plaja de nisip dispune de toate facilitatile necesare unei vacante reusite: piscina cu apa de mare, piscina cu apa dulce, piscina pentru copii, piscina interioara cu Jacuzzi, Talos (barul principal), Labyrinth (restaurantul principal), Altamira si Barbarossa (restaurante a la carte unde sunt servite preparate din peste si fructe de mare), Golden Dragon (restaurant asiatic), Ariadne (snack bar), bar pe plaja, cafenea, Agreco Farm (o experienta culinara unica), centru spa cu centru Ayurveda, coafor, centru pentru sporturi acvatice, sala de jocuri, terenuri de tenis. Cei mai mici oaspeti ai resortului vor fi incantati de noul paradis creat special pentru ei, clubul Grecoland situat la umbra palmierilor unde copiii pot participa la diverse activitati ca gradinarit, gatit, pictura sub indrumarea unei echipe de profesionisti. Adolescentii au si ei propriul club 4U.

Dotari camere: camerele si suitele din cladirea principala se remarca prin eleganta, majoritatea oferind o vedere panoramica spre mare. Camerele destinate familiilor, suitele din bungalouri si vilele luxoase cu piscine proprii sunt ideal pozitionate intr-o gradina tropicala luxurianta ce inconjoara hotelul. Dotarile standard constau in: televizor LCD, baie moderna, aer conditionat, telefon, balcon/terasa, uscator de par, mini bar (contra cost), frigider.

Web site: www.grecotel.gr

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.