Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Palladion (C)


Descriere

Descriere: Hotelul Palladion are 79 de camere si este situat in statiunea Adelianos Kampos, langa orasul Rethymno.
Localizare: La 150 m de plaja, in centrul statiunii Adelianos Kampos, la 6 km de Rethymno, la 75 km de aeroportul din Chania si la 76 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja: La 150 m este plaja nisipoasa cu intrare lina in mare. Sezlongurile si umbrelele sunt disponibile contra cost. Sporturi acvatice cu plata.
Dotari camere: Cele 79 de camere sunt de 3 categorii: camere single de aprox. 10 mp (max 1 pax), camere duble de 14 mp (max 2 pax) si camere triple de 17 mp (max 2+1 pax). Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat (gratuit), acces interent WiFi (gratuit), telefon, seif ( cu plata, 10 euro/saptamana), TV satelit, frigider, baie cu dus, uscator, balcon.
Facilitati hotel: receptie 24 de ore, salon cu terasa, restaurant cu terasa, cafe-bar, sala cu dusuri pentru plecarile la ore tarzii, sala vizionare TV, wi-fi gratuit in toate zonele hotelului, biblioteca, piscina (08:00-20:00), terasa, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja), dus la piscina, gradina, parking, punct de prim ajutor, doctor ( la cerere, cu plata).
Facilitati pentru copii: pat pentru copii mici (la cerere, gratuit), scaune speciale (la cerere, gratuit), loc de joaca.
Activitati: sporturi acvatice (cu plata), seri folclorice cu muzica si dans (ocazional), karaoke (ocazional), live music (ocazional).
Clasificare oficiala: 2 stele
Pagina web: http://www.hotel-palladion.gr/
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.