Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Panorama


Descriere

Cu un nume pe masura caracteristicii primare, hotelul Panorama va va incanta cu frumoase privelisti asupra golfului Chania si a micutei insule Thodorou. Trecand printr-o renovare completa in 2000 hotelul ofera servicii si facilitati de lux pentru oaspetii sai, fiind premiat pentru calitatea lor.
Localizare
Complexul se afla la o distanta de 5 kilometri fata de centrul orasului Chania si la 10 km fata de frumosul golf Souda.

Distante
- Aeroport (Chania)a> 19 km
- Chania -> 5 km

Puncte de interes
Localizarea hotelului in Chania face ca atractiile principale sa fie:
- portul si orasul vechi din Chania
- laguna Balos
- plaja Elafonissi

Atu-uri hotel
- situat pe o mica colina oferind frumoase privelisti
- zona linistita recomandata pentru familii si cupluri

Facilitati
Implementandu-si recent conceptul de All Inclusive complexul pune la dispozitia oaspetilor sai o varietate de facilitati si servicii incluse. In cele 2 restaurante si 2 baruri, o varietate de preparate, gustari si bauturi sunt puse la dipozitie pe toata durata zilei iar cinele au tematici diferite. Echipa de animatie pregateste show-uri zilnice pentru bunadispozitia Dvs iar cei mici se pot distra si in sala de jocuri. Ca si activitati sportive va sunt puse la dispozitie sala de fitness si terenul de tennis iar ca si spatiu de relaxare puteti alege una dintre cele 2 piscine exterioare cu ape limpezi, sezlonguri si umbrelute de soare. Copii beneficiaza de asemenea de piscina si mini club. O sala de conferinte cat si un centru SPA se afla de asemenea in cadrul complexului.

Camere

Camerele si suitele complexlui au adus o noua dimensiune asupra designului intregului hotel. Imbinand stilul mediteraneean cu facilitatile moderne camerele spatioase cu siguranta va vor oferi tot comfortul necesar in timpul sejurului.

Tipuri camera
-> Camera dubla cu vedere la munte
-> Camera dubla cu vedere la mare
-> Camera dubla superioara cu vedere la gradina
-> Camera de tip family cu vedere la mare
-> Camera dubla in regim de single

Dotari camera
Camerele spatioase sunt dotate cu pat matrimionial sau paturi twin, telefon, TV satelit, mini frigider, aer conditionat, grup sanitar cu articole de toaleta si uscator de par, balcon mobilat ce ofera diverse privelisti.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.