Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUMMER BEACH

   Georgioupolis Rethymno Si Chania Vezi locatia pe harta


Descriere

Plaja Peristeras este la 400 de metri de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania, situat la 23 km. Lacul Kournas este la 3,6 km de proprietate, iar Adventure Bikes este la 0,2 km. Este situat la aproximativ 1 km de centrul orașului Georgioupoli.

Localizare

Plaja Peristeras este la 400 de metri de hotel. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Chania, situat la 23 km.
 
Lacul Kournas este la 3,6 km de proprietate, iar Adventure Bikes este la 0,2 km. Este situat la aproximativ 1 km de centrul orașului Georgioupoli.

Facilitati Hotel

piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele la piscina, o receptie deschisa 24 de ore, room service si schimb valutar pentru oaspeti,  un restaurant, un bar, parcare.

Facilitati camere

Toate camerele sunt confortabile și oferă baie privată cu duș, uscător de păr, birou, TV cu ecran plat, aer condiționat și dulap, chicinetă, minifrigider, seif, telefon.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie