Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aristo Apartments


Descriere

Aristo Apts se afla la o scurta plimbare de plaja și centrul orașului Hersonissos, magazine, restaurante și cafenele. Aceasta unitate de cazare ofera camere cu aer condiționat și bucătărie complet utilată, băi private și balcon. Camerele sunt modern decorate si sunt dotate cu tv, internet wifi si articole de toaleta. Hotelul ofera facilitati precum parcare gratuita, seif si internet wifi.

Localizare

Apartamentele sunt situate aproape de plaja Limenas Hersonissou, la 350 de metri. Centrul orasului este aproape de locatie cu magazine, farmacii, restaurante si cafenele. Cel mai apropiat aeroport se afla la o distanta de aproximativ 20 de km.

 

Facilitati Hotel

Hotelul are serviciu de concierge, o sala de karaoke, automat de bauturi, restaurant, magazin de suveniruri. De asemenea, hotelul dispune si de un bufet pentru copii.

 

Facilitati camere

Apartamentele sunt de tipul studio cu bucatarie, baie privata iar camerele pot avea un pat queen-size sau doua paturi de o persoana. Bucataria este complet utilata si are frigider, masina de cafea, ustensile de bucatarie. Camerele sunt izolate fonic si dotate cu garderoba sau dulap, aer conditionat, seif, fier de calcat, TV, telefon, balcon, terasa, mobilier de gradina, uscator de rufe, articole de toaleta gratuite, prosoape si uscator de par

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.