Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRETA MARIS BEACH RESORT

   Hersonissos, Grecia


Descriere

Hotelul Creta Maris ofera servicii de inalta calitate atat in ceea ce priveste cazarea cat si seviciile de masa cu specific cretan. Turistii beneficiaza de o serie de facilitati pentru petrecerea timpului liber, spectacole de divertisment, activitati sportive dar si de relaxare in cadrul spa-ului .

Localizare: Resortul se afla la 24 km distanta de aeroportul International Heraklion si aproape de golful Hernissos.

Facilitati hotel: 680 de camere , magazin de bijuterii, serviciu de inchiriere masini, 50.000 mp de gradina, gradina cu legume bio, 14 lifturi de acces, 6 restaurante, 7 baruri, 7 piscine , cabinet medical, servicii spa si facilitati pentru fitness, salon de infrumusetare, parcare, internet, casa de schimb valutar, discoteca, teatru in aer liber, mini-market, 2 terenuri de tenis , archery, volei pe plaja , mini fotbal ( 5x5), sporturi de apa ( servicii exernalizate ).

Dotari camere. Toate camerele sunt echipate cu TV prin satelit, uscatorde par, aer conditionat, facilitati pentru cafea, mini frigider, balcon, camerepentru nefumatori, seif, serviciu de curatatorie (contra-cost) , telefon , Wi-Fi gratuit

Tipuri camere:
- Classic main building room (situate in cladirea principala sau cladirea anexa, o camera cu capacitate maxima de cazare 3 adulti, vedere la gradina sau la mare .
- Deluxe room main building (camerele au fost renovate in 2014-2015, situate in cladirea principala, o camera cu capacitate maxima de cazare 3 adulti , vedere la gradina sau la mare .
- Family room (situate in cladirea principala sau in bungalow-uri, ideale pentru 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil ( capacitatea inima de cazare este de 4 persoane ). Dispune de 1 dormitor , baie si balcon cu vedere spre gradina
- Classic Bungalow sunt situate in partea superioara a resortului ( in aceasta zona se ajuge traversand un pod care unele cele 2 zone ale hotelului ). Camerele nu sunt renovate si sunt decorate in stil traditional cretan ; o camera , baie . Pot fi cu vedere spre gradina , spre mare sau spre piscina.
- Deluxe Bungalow camere renovate in anul 2013; o camera , baie in care pot fi cazate pana la 3 persoane , cu balcon sau terasa .
- Classic Suite Sea View, situate in cladirea principala sau in bungalowuri , dispun de 1 camera , baie cu cada sau dus , balcon sau terasa . Suprafata intre 50-72 m2 . Capacitate maxima : 4 persoane.
- Deluxe Suite Sea View , recent renovate , situate in cladirea principala sau in bungalow-uri , cu vedere spre mare : o camera , baie . Capacitate maxima : 4 persoane. Aceste camere sunt situate in partea complexului unde se afla corpul principal. Suprafata : 53-74m2.
- Deluxe Bungalow Suite Sea View cu 2 dormitoare , living si 2 bai, ofera o priveliste panoramica asupra plajei. Suprafata: 103 m2.
- Waterfront Bungalow Suites, cu arhitectura traditionala , situat in imediata apropiere a marii cu vedere spre plaja . Dispune de 1 camera , baie cu dus sau cada . Capacitate maxima : 4 persoane .
Top VIP Suite :
- Deluxe Panorama Water Front Suite ofera o vedere panoramica asupra plajei . Suprafata : 96m2 , 2 dormitoare , 2 bai . Suprafata 96 m2.
- Ambassador Suite ofera o vedere spectaculoasa si dispune de 1 dormitor principal cu zona de zi , zona de servit masa pentru 8 persoane, living room , spatiu cu birou, 1 baie cu cada si dus , bucatarie, jacuzzi , dormitor secundar cu baie dotata cu dus.
Creta Maris Pool Villa situata pe 2 nivele , dispune da fcilitati unice , la parter 1 dormitor si baie cu sauna , loc de servit masa pentru 8 persoane, chicineta , lounge. La acest nivel este o gradina privata cu spatiu de servit masa , piscina privata si acces direct catre plaja. La etaj se afla al doilea dormitor , baie cu jacuzii si sauna , lounge cu mini-bar si balcon cu vedere spre mare

Facilitati copii: 7 piscine pentru copii , tobogane, un mini-club ( 4-11 ani ),loc de joaca special amenajat, petreceri la discoteca, lectii de tenis(contra cost), scaune speciale pentru copii, serviciu de baby-sitting (contra cost, la cerere ), patuturi.

Ponturi:
Recomandat familiilor cu copii, dar si cuplurilor si grupurilor de prieteni.

Taxele locale nu sunt incluse.Acestea se platesc la check-in, la receptie hotelului:

5* hotels: EUR 4,00 p/camera & p/noapte
4* hotels: EUR 3,00 p/camera & p/noapte
3* hotels: EUR 1,50 p/camera & p/noapte
2* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte
1* hotels: EUR 0,50 p/camera & p/noapte

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.