Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HERSONISSOS MARIS

   Hersonissos, Grecia


Descriere

Descriere HOTEL HERSONISOS MARIS:
Un hotel cu un aer aparte, intim, discret, cu gradini bine intretinute si servicii de calitate, o oaza de liniste aflata in apropierea tumultoasei statiuni Hersonissos. Recomandat tuturor categoriilor de varsta, cuplurilor si tinerilor aflati in luna de miere.
Tip masa: demipensiune
Localizare HOTEL HERSONISOS MARIS:
Hotelul este situat intr-o zona linistita, pe o plaja intima cu mici golfulete (se traverseaza o straduta), la numai 15 minute de mers pe jos de centrul statiunii Hersonissos si 25 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja:
Hotel HERSONISOS MARIS este situat peste drum de o plaja ingusta cu pietricele. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Dotari camere:
HOTEL HERSONISOS MARIS are camere placut decorate in nuante pastel, dotate cu aer conditionat, televizor, telefon, frigider, radio, seif (~15 EUR/saptamana), uscator de par, balcon/terasa. In maisonette si camerele duble sharing pool se ofera un pachet de bun venit cu vin, cos de fructe si apa minerala. Copiii nu sunt acceptati in camerele duble cu acces la piscina.
Facilitati HOTEL HERSONISOS MARIS:
Hotelul are in structura o cladire principala, un complex de bungalouri si 8 maisonette cu piscine private. Oaspetii hotelului se pot bucura de nenumaratele facilitati ale acestuia: restaurante, baruri, 2 piscine in aer liber, 1 piscina interioara, baie turceasca, sauna, centru fitness, teren de tenis, sala de conferinta, minimarket, acces internet WiFi gratuit in zona receptiei.
Facilitati copii: piscina, loc de joaca, patuturi si scaune bebelusi.
Clasificare agentie: 4*
Web site: www.hersotels.gr

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.