Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mitsis Serita

de la
1191  1114 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL MITSIS SERITA BEACH:
Un resort in culori mediteraneene, avand avantajul localizarii pe plaja statiunii Anissaras. Destinat familiilor cu copii si cuplurilor. Hotelul a fost renovat integral in 2011.
Tip masa: all inclusive
Localizare HOTEL MITSIS SERITA BEACH:
Hotelul este situat pe plaja din Anissaras, la 3 km de Hersonissos si 22 km de aeroport.
Plaja:
Hotel MITSIS SERITA BEACH este localizat pe o plaja mixta de nisip si pietricele, amenajata cu sezlonguri si umbrele (gratuite pentru oaspetii hotelului).
Dotari camere:
HOTEL MITSIS SERITA BEACH are 276 camere (157 in cladirea principala, 10 camere family, 91 camere in bungalouri si 18 camere family in bungalouri). Camerele au un decor mediteranean si sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, telefon, mini frigider, televizor, balcon/terasa, seif (contra cost ~ 25 EUR/saptamana).
Facilitati HOTEL MITSIS SERITA BEACH:
Hotelul dispune de un restaurant principal pentru mic dejun, pranz si cina, Taverna - un restaurant a la carte (este necesara rezervare), bar, bar la piscina, 2 piscine exterioare cu apa de mare (una cu tobogane), 2 terenuri de tenis, tenis de masa, biliard, volei pe plaja, hidrobiciclete, canoe, windsurfing, jet ski (contra cost), water ski (contra cost), acces internet WiFi in zona receptiei gratuit.
Facilitati copii HOTEL MITSIS SERITA BEACH: piscina, program de animatie, mini club (deschis intre 10:00-12:00 si 15:00 – 17:00), club pentru adolescenti intre 12-16 ani (deschis in lunile iunie, iulie si august) loc de joaca, program de animatie (de 6 ori pe saptamana) si mini disco, patuturi si scaune pentru bebelusi.
Clasificare agentie: 4*superior
Web site: www.mitsishotels.com

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.