Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul St. Konstantin este situat in frumoasa si linistita statiune Gouves, intr-o locatie ideala pentru o vacanta placuta, la cateva minute de plaja cu nisip si de apa cristalina a marii.Localizare
Hotelul St Constantin este situat în stațiunea Gouves, într-un decor unic, înconjurat de plaje cu nisip auriu, parcuri și grădini, menite să ofere vizitatorilor săi o vacanță de neuitat. Hotelul a fost construit în anul 1998, iar ultima renovare a avut loc în 2011. Aeroportul se află la o distanță de 16 km.

Facilitati camere
Hotelul oferă camere standard și superioare, dotate cu aer condiționat, minifrigider, TV prin satelit, telefon, uscător de păr, balcon/terasă. Contra cost, oaspeții pot beneficia, de asemenea, de seif.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de recepție, lobby (cu internet wi-fi contra cost), gradină pe acoperiș cu șezlonguri, numeroase zone de relaxare, 3 piscine exterioare înconjurate de palmieri și verdeață, o piscină interioară, șezlonguri și umbrele la piscină. De asemenea, hotelul pune la dispoziție Aegeo Spa Massage & Face Tratament, cu servicii de cea mai bună calitate. În incinta hotelului se mai găsesc, de asemenea, sală de cinema și disco.

Facilitati copii
Pentru cei mici, hotelul pune la dispoziție locuri de joacă.

Plaja
Plaja publică cu nisip auriu se află la doar 100 de metri distanță, iar turiștii se pot bucura de o mulțime de sporturi acvatice aici. Tariful pentru 2 șezlonguri și o umbrelă este de 8 euro/zi.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie