Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Facilitati camere

Camera Standard are o marime de 25mp patrati si dispune de urmatoarele facilitati: aer conditionat, prosoape din bumbac, halate de baie, uscator de par, mini-bar, facilitati de ceai/cafea, fier si masa de calcat, seif, telefon cu linie direct, apa din partea casei, Wi-Fi gratuit si conexiune la internet prin cablu, Televizor LED interactiv de 49 inchi si canale TV locale plus internationale.

 

Facilitati hotel

Chiar dupa holul hotelului, veti gasi Lobby Lounge - Avenue Grab & Go, locul perfect pentru a savura o cafea. Restaurantul hotelului, Dunes imbina cu talent bucataria araba, sub-continentala si cea din Orient cu stilul continental contemporan. Puteti sa va bucurati de o masa sau o gustare 24 de ore pe zi, in confortul camerei dvs. de hotel cu serviciul de room service. Centrul de fitness este complet echipat cu echipamente ultramoderne de antrenament de forta si aparate cardio.

 

Localizare hotel

 Hotelul City Avenue este situat convenabil in cartierul Deira din Dubai, la 7 km de Marea Moschee, la 8 km de Dubai World Trade Center si la 12 km de Dubai Mall si City Walk Mall. Aeroportul se afla la aproximativ 6 km fata de hotel

 

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Receptie 24h
AC ( aer conditionat )
Lift
Fitness
Room Service
Babysitting
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Camere nefumatori
Asistenta medicala
Spalatorie - Curatatorie
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Parcare
Restaurant
Seif

Locatie