Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Radisson Resort Ras Al Khaimah Marjan Island


Descriere

LOCALIZARE

Radisson Resort Ras Al Khaimah Marjan Island 4* este localizat in Ras al-Khaimah, in Golful Persic la 20 de minute de centrul orasului. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Ras Al Khaimah la aproximativ 20 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja de nisip la 50m. O piscina cu tobogane pentru copii. Sunt Sezlonguri si umbrele la ppiscina si la plaja
Personalul hotelului cunoaste limbile: araba, engleza, franceza.Hotelul are 3 restaurante si 3 baruri.
La locatie exista parcare.

RESTAURANT

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.

RBG Restaurant - Restaurant deschis pentru micul dejun, pranz si cina. Meniul este atat international cat si traditional. Program zilnic: mic dejun 6:00am - 11.00 am, pranz 12:00 - 3:00pm, cina 5:30pm - 10:00pm.
RGB Bar - este deschis zilnic intre orele 12:00 pm - 2:00am.
Seafood Shack - Restaurant cu preparate din fructe de mare inspirate din bucatariile international. Deschis de sambata pana joi de la 4:00pm - 2:00am si vineri la 12:30pm
La Med - Restaurant cu preparate inspirate din bucataria mediteraneana sau completati cu pizza, paste si mancaruri la gratar pe terasa. Program zilnic : mic dejun 6:30am - 11:00am, pranz si cina: 12:00pm - 12:00am.
Bake House - Barul din holul hotelului ofera o atmosfera relaxanta unde se pot servi deiferite bauturi si snak-uri.
Shelf Pool Bar - Barul se afla langa piscina hotelului unde poti servi diferite bauturi si snak-uri.

CAMERE

Hotelul ofera 388 de camera si suite concepute pentru confort si relaxare.
Toate camerele sunt mobilate modern si pun la dispozitie: aer conditionat, televizor,WiFi, telefon, seif, halate si papuci, uscator de par, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei.

Standard Room (31m2) - capacitate maxima 2 adulti. Camera cu un pat King size
Standard Room With Balcony - Sea View (31m2) - capacitate maxima 2 adulti. Camera cu un pat King size are balconprivat cu priveliste la la plajele din Insula Marjan.
Superior Room (38m2) - capacitate maxima 2 adulti si un copil. Camera cu un pat King size.
Superior Room - Sea View (37m2) - capacitate maxima 2 adulti si un copil. Cu vedere la plaja si mare.
Premium Room With Balcony - Sea View (32m2) - capacitate maxima 2 adulti. Localizate la Etajele superioare aceste camera au balcon privat cu priveliste la mare.
Junior Suite (32m2) - capacitate maxima 2 adulti. Aceste suite au zona de living.
Junior Suite - Sea View (42m2) - capacitate maxima 2 adulti si un copil. Aceste suite au zona de living si balcon privat.
One Bedroom Suite With Balcony (49m2) - capacitate maxima 2 adulti. Camera cu living separata si balcon privat.
One Bedroom Suite - Sea View(49m2) - capacitate maxima 2 adulti si un copil. Camera cu living separate si priveliste la insulele Marjan.
Two Bedroom Suite (70m2) - capacitate maxima 5 adulti. Camera ideala pentru grupuri sau familie, cu living separate si doua camera separate.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

DISTANTA FATA DE ATRACTIILE TURISTICE PRINCIPALE:
Dhayah Fort: la aproximativ 38 km de hotel
Ras Al Khaimah National Museum: la aproximativ 23 km de hotel
Al Hamra Maal: la 3 km fata de hotel
Manar Mall: la 23 km fata de hotel

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie