Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CONCORDE MARCO POLO


Descriere

Descriere: CONCORDE HOTEL MARCO POLO de 4 stele este construit in stilul arabic elegant, fiind locatia ideala pentru familii, cupluri sau grupuri de prieteni care cauta un hotel cu facilitatile necesare unei vacante culturale si relaxante.
Localizare: CONCORDE HOTEL MARCO POLO este situat in zona Yasmine Hammamet, la 10 minute de mers de centul comercial al orasului, la 15 minute de mers pe jos de Muzeul Religiilor, la 3,5 km de situl arheologic roman Pupput, la 7 km de centrul orasului Hammamet si la 34 km de aeroportul International Enfidha.
Plaja: CONCORDE HOTEL MARCO POLO este situat direct pe o plaja privata cu nisip fin, cu sezlonguri si umbrele gratuite si facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.
Dotari camere: CONCORDE HOTEL MARCO POLO are 464 de camere dotate cu WiFi gratuit, halate de baie, oglinda speciala pentru machiaj, uscator de par, facilitati pentru articole de toaleta, telefon, aer conditionat / incalzire centrala (in functie de sezon), minibar (cu apa si bauturi racoritoare), TV prin satelit (ecran plat), seif electronic.
Facilitati: CONCORDE HOTEL MARCO POLO dispune de restaurant principal 'Tunisia, restaurant asiatic Samarkanda, restaurant italian Mediterannee, snack bar, bar in zona receptiei, bar la piscina, piscina (1800 m2), sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite la piscina, piscina interioara (incalzita iarna), centru wellness (Spa, masaj, hammam, salon de infrumusetare, coafor), sala de fitness, centru de conferinte, magazine, internet wireless gratuit.
Activitati gratuite: tenis de masa, volei, gimnastica, aerobic, program de divertisment, lectii de dans (in perioada noiembrie-martie). Activitati contra cost: bowling, biliard, scufundari, sporturi nautice (in perioada mai-octombrie), echitatie, golf (in apropiere). Facilitati pentru copii: piscina, miniclub, teren de joaca, program de divertisment.
Pagina web: http://www.concorde-tunisia.com/En/hotel-marco-polo_107_81

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.