Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul a fost construit in anii ’80 imbinand stilul contemporan cu cel maur, oferind astfel un loc ideal pentru petrecerea vacantei intr-o ambianta relaxanta. Este situat într-o grădină frumoasă la 3 km de centrul oraşului Sousse, aproape de Port el Kantaoui, pe malul mării, în apropierea terenurilor de golf.

Localizare

Hotelul a fost construit in anii ’80 imbinand stilul contemporan cu cel maur, oferind astfel un loc ideal pentru petrecerea vacantei intr-o ambianta relaxanta.
Situat într-o grădină frumoasă la 3 km de centrul oraşului Sousse, aproape de Port el Kantaoui, pe malul mării, în apropierea terenurilor de golf.
 

Facilitati camere

Camerele modern echipate dar cu decoruri in stil maur ofera TV, aer conditionat, minibar (contra cost), telefon, radio, internet wireless (contra cost), baie proprie cu uscator de par, oglinda pentru machiaj.
 

Facilitati hotel

Restaurant buffet, restaurante á la carte, schimb valutar, snack bar, pool bar, piano bar, lobby bar, cafenea maură, night club, coafor, magazin de suveniruri, la recepţie posibilitate de închiriere seif.
 

Sport si agrement

Squash şi teren de tenis, volei pe plajă, baschet, pentaque, tir cu arcul, sporturi nautice, centru fitness, aerobic, saună, masaj, baie turcească, miniclub, teren de joacă, programe de animaţie şi de divertisment. La 6-7 km de hotel sunt terenuri de golf
 

Piscina

Piscina:  piscină, piscină exterioară, piscină pentru copii, piscină interioară cu apă încălzită
 

Facilitati copii

Facilitati copii: piscina pentru copii, miniclub
 

Plaja

Plajă privata cu sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja.

http://www.marhabahotels.tn/marhaba-beach/

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie