Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARHABA ROYAL SALEM

de la
978 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.05.2024 - 24.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: HOTELUL MARHABA ROYAL SALEM de 4 stele este construit pe o suprafata de 7 ha de gradini cu palmieri si eucalipti.
Localizare: HOTELUL MARHABA ROYAL SALEM este situat pe plaja, in orasul Sousse, la 3 km de Port El Kantaoui, la 40 km de aeroportul Enfidha International.
Plaja: HOTELUL MARHABA ROYAL SALEM este situat direct pe o plaja privata cu nisip fin, cu sezlonguri si umbrele gratuite si facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice.
Dotari camere: HOTELUL MARHABA ROYAL SALEM are 316 camere echipate cu baie cu cada si uscator de par, telefon, aer conditionat, minibar (cu plata), TV satelit, internet wifi (cu plata).
Facilitati: HOTELUL MARHABA ROYAL SALEM dispune de un restaurant principal, un restaurant barbeque, snack bar, 2 baruri, cafenea maura, 2 piscine in aer liber cu tobogane, o piscina acoperita, sezlonguri si umbrele gratuite pe plaja si la piscina, discoteca, sala de conferinta, internet wireless (in spatii amenajate in hotel), magazin, schimb valutar, camera de depozitare a bagajelor, parcare, inchiriere de automobile, centru SPA cu hammam, sauna, masaj, jacuzzi, fitness. Activitati: teren de tenis, minigolf, petanque, volei pe plaja,
Facilitati pentru copii: piscina cu tobogane, miniclub, teren si sala de joaca. Paturile pentru copii sunt cu plata suplimentara.
Website: www.marhabahotels.tn

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.