Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marhaba Royal Salem


Descriere


LOCALIZARE

Marhaba Royal Salem 4* este situat la doar 7 km de centrul turistic Sousse. Aeroportul International Monastir se afla la aproximativ 22 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja de nisip - 100metri. 2 piscine exterioare tobogane, 2 piscine exterioare pentru adulti si copii, o piscina interioara. Sezlonguri, saltele, umbrele pentru plaja si piscina.
Club pentru Copii cu loc de joaca
Spa & Wellness: sauna, hammam, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare, jacuzzi.
Activitati sportive si de recreere: volei pe plaja, tenis de masa, biliard, teren baschet, mini fotbal, teren de tenis, teren de volei.
Sporturi acvatice - banana-boat, water ski, fly fish.

RESTAURANT

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.
Baruri: Bar Salon, Moorish Coffe, Absolut Bar Salem, La Pergola Snack Bar, Oxygen Sanbra Beach Bar, The Box Lounge Bar.

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: aer conditionat, televizor, mini frigider, telefon, seif, cabina de dus, uscator de par, serviciu de calcat, wifi, patut pentru copil la cerere.

GARDEN VIEW
POOL VIEW
BEACH VIEW

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.