Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

One Resort El Mansour


Descriere

LOCALIZARE

One Resort El Mansour 4* se afla la doar 3 km de centrul orasului si la aproximativ 50km de Aeroportul International Monastir.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja. Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii cu tobogane
Mini Club pentru copii cu varsa cuprinsa intre 4 - 7 ani, pentru tineri cu varste intre 8 - 12 ani si pentru adolescenti cu varste intre 13 - 17 ani
Activitati sportive si de recreere: aerobic, tenis de masa, golf, sala de fitness complet echipata, volei, baschet, polo in apa, billiard, darts, fotbal.
Sali de conferinte si evenimente

RESTAURANT

Unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului.
Restaurante: Meridian, Blue & Blue, Sofra, Churrasacario, LExpress
Baruri: Lobby Bar, Wine Bar, Disco Bar, Cafe Maure

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon/terasa, inchidere electronica, aer conditionat, televizor, mini frigider, telefon, seif, uscator de par, Wifi.

Stardard Room - capacitate maxima 2 adulti si un copil
Stardard Room With Sea View - capacitate maxima 2 adulti si un copil
Family Room - capacitate maxima 5 persoane
Family Room With Sea View - capacitate maxima 5 persoane
Bungalows

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.