Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE

Riadh Palms 4* este localizat pe plaja cu nisip, in inima orasului Sousse. Aeroportul International Monastir este la aproximativ 20 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja privata. Piscine exterioare: una pentru adulti si una pentru copii. Piscine inerioara incalzia pe timpul iernii. Sezlonguri si parasolare la plaja si piscine.
Club pentru Copii (4 - 10 ani): ateliere si activitati distracive si educative organizate de ingrijiori specializati. Loc de joaca.
Spa & Wellness: masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare.
Activitati sportive si de recreere: sala de fitness, golf, volei, darts, bowling, sporuri acvatice (ski nautic, scufundari)
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, activitai sportive si de recreere, spectacole, discoteca, petreceri, concursuri si muzica live.

RESTAURANT

Restaurante: Oasis Main Restaurant, Le Baron A la Carte Restaurant, The Zino Lounge English Pub, Neptune Pool/Beach Restaurant
Baruri: LHorizon Lobby Bar, Cocktail Amercian Bar, Turkish Coffee, Neptune Pool/Beach Bar, Czen Lounge Area, The Zino Lounge

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, sistem de climatizare, televizor, minibar, seif, WiFi.
STANDARD ROOM
FAMILY ROOM
SUITE

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.