Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Family Spa Hotel Le Canne 3* - Forio d'Ischia, Insula Ischia, Italia

Hotelul are o amplasare ideala, foarte aproape de doua dintre cele mai frumoase plaje din insula si de Portul din Ischia, din care se poate pleca catre Coasta Amalfitana si Insula Capri.

Prezentare oficiala hotel:nbsp;www.albergolecanne.com

Localizare:nbsp;
Hotelul Le Canne 3* este situat intr-o zona linistita, la doar 5 minute de mers pe jos de plajele Chiaia si San Francesco. Autobuzele publice se opresc in fata proprietatii, iar turistii se pot plimba pana in centrul orasului Forio si in Portul Ischia, unde trebuie vizitate impresionantele gradini La Mortella, in care exista o specie de nuferi unica in lume.
Este un hotel ideal pentru familii, fiind inconjurat de o gradina mare si cu un spatiu de joaca pentru copii, cu programe concepute special.

Facilitati hotel:
Centru Wellness Spa: Amplasat la poalele Muntelui Epomeo, spa-ul termal foloseste puterea apei izoarelor vulcanice hiper-termale bogate in saruri minerale si care sunt capabile sa previna si/ sau sa trateze o gama larga de probleme de sanatate.

Bar Restaurant: Micul dejun, stil bufet, este foarte bogat si ofera oaspetilor libertatea de a alege ceea ce le place si de a incepe ziua in cea mai buna forma. Masa de pranz si cina ofera un serviciu mixt: bufetul pentru aperitive si legume si un serviciu de masa cu posibilitatea de a alege dintr-un meniu foarte variat eentre trei feluri de mancare, in care pestele proaspat si fructele de mare sunt intotdeauna prezente.De asemenea, la pranz eai cina, oaspetii noeatri beneficiaza de deserturi de casa, inghetate eai fructe proaspete.
Cei care doresc, pot solicita un meniu vegetarian sau fara gluten in momentul rezervarii.nbsp;
Pentru cei mici, bucatarul urmeaza intocmai indicatiile mamelor in pregatirea meniului copiilor. De asemenea, se pune la dispozitie serviciul de incalzire a sticlelor sau biberoanelor 24h.

Piscina plaja: Inconjurata de palmieri inalti si indreptata spre muntii verzi din Forio, la hotelul Family Spa Le Canne 3* oaspetii se pot bucura de o piscina mare si de tot confortul necesar pentru orele dedicate inotului si statului la plaja.
In plus, exista piscina termala acoperita, baie cu hidromasaj si o sauna finlandeza pentru a purifica corpul si pielea.

Facilitati camere:
Camerele duble au un pat matrimonial sau doua paturi twin, baie privata cu dus si au urmatoarele facilitati: uscator de par, televizor, Wi-fi, aer conditionat/ incalzire.Hotelul dispune de urmatoarele tipuri de camera:
- Camera Economy;
- Camera Standard cu balcon;
- Camera Superior la parter, cu vedere la gradina;
- Camera Superior la etaj;
- Camere Interconectate.
La cerere se pot adauga un incalzitor pentru biberoane si o cadita sau colac de toaleta pentru copii.


Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie