Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Terme di Augusto


Descriere

Grand Hotel Terme di Augusto-Lacco Ameno

Grand Hotel Terme di Augusto 5* este amplasat central in regiunea Lacco Ameno din insula Ischia. In acest hotel, unde ospitalitatea este aproape o religie, stilul clasic al interiorului este un preludiu al unei vacante intr-o frumusete absoluta.

Prezentarea oficiala a hotelului: http://www.termediaugusto.it

Localizare: Hotelul este amplasat la cativa pasi de strada principala din Lacco Ameno si de plaja. Acesta se afla la o distant de 44.5km de Aeroportul International din Napoli, fiind cel mai apropiat aeroport fata de hotel. Hotelul ofera transfer gratuit pana la golful San Montano si Parcul Termal Negombo.

Facilitatile hotelului: Hotelul, bine intretinutnbsp; si iubit de un numar mare de client, dispune de un living spatios, 2 Sali de mese, un lift, un bar cu pian cu muzica live, un punct de internet si o gradina pe acoperis. De asemena, dispune de 2 piscine exterioare, prima fiind cu apa termala si a doua cu apa cu minerale, fiind inconjurate de umbrele, sezlonguri si paturi. Prosoapele de baie sunt incluse.

Facilitati camera: Toate camerele hotelului dispun de baie private cu dus, feon, telefon, TV, seif, mini bar, aer conditionat, centru de incalzire si balcon. Camerele sunt mobilate cu gust creand o atmosfera romantica.

Cuisine: Mic dejunul este de tip buffet, iar la pranz si cina puteti alege din nenumaratele feluri de mancare.

Thermal beauty centers: Hotelul dispune de un wellness center, o piscina termala, o piscina tip Kneipp, baie natural turceasca sala de fitness cu antrenor personal.

Tariful nu include taxele de statiune:
De la 1 ianuarie pana la 31 martie si de la 1 noiembrie pana la 31 decembrie:
hotel 3* = 1 eur/persoana/zi
hotel 4* = 1,5 eur/persoana/zi
hotel 5* = 2 eur/persoana/zi

De la 1 aprilie pana la 31 octombrie:
hotel 3* = 2 eur/persoana/zi
hotel 4* = 3 eur/persoana/zi
hotel 5* = 4 eur/persoana/zi

Aceste taxe sunt valabile doar pentru primele 7 nopti de sejur. Ele vor fi achitate de turist direct la receptia hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.