Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Castiglione Village-Panza-Insula Ischia

Hotelul Castiglione Village 3* este localizat in partea de sud est a insulei Ischia, intr-o zona foarte linistita, la 500m de Golful Sorgeto, fiind faimos pentru apele sale termale care se varsa direct in mare.nbsp;

Prezentarea oficiala a hotelului:nbsp; https://www.casthotels.com

Localizare: Hotelul este amplasat in orasul Panza din insula Ischia la 56.5km de Aeroportul Intrnational din Napoli, la 500m de golful Sorgeto, la 600m de centrul Panzei si 3.5km de plaja Citara.

Facilitatile hotelului: Hotelul dispune de un snack bar langa piscina avand o terasa panormica. Acesta dispune, de asemenea de un multi teren de fotbal-tenis-volei. Muzica pentru entertainment si touristic animation ( acestea fiind doar in limba ialiana) sunt deschise din iulie pana la inceputul lunii septembrie. Hotelul are 1 piscina termala exterioara, 1 piscina termala interioara cu cascade si hidromasaj si o baie naturala turceasca.

Facilitati camera: Camerele hotelului sunt create in stil mediteranean si sunt localizate in mai multe corpuri pe niveluri diferite. Toate sunt echipate cu toaleta, telefon, feon, aer conditionat/incalzire,nbsp; TV color si terase sau geam. Puteti dispune de seif si mini bar daca doriti. De asemenea, puteti dispune de camera cu vedere spre mare daca doriti.

Cuisine: Sala de mese este eleganta si confortabila, bucataria fiind una regional si italiana. Exista mic dejun continental si un loc pentru aperitive.nbsp;

Termal beauty center: Hotelul dispune de un wellness center cu varietate mare de tipuri de masaj si tratamente de infrumusetare. Baie natural turceasca.nbsp;

Tariful nu include taxele de statiune:
De la 1 ianuarie pana la 31 martie si de la 1 noiembrie pana la 31 decembrie:
hotel 3* = 1 eur/persoana/zi
hotel 4* = 1,5 eur/persoana/zi
hotel 5* = 2 eur/persoana/zi

De la 1 aprilie pana la 31 octombrie:
hotel 3* = 2 eur/persoana/zi
hotel 4* = 3 eur/persoana/zi
hotel 5* = 4 eur/persoana/zi

Aceste taxe sunt valabile doar pentru primele 7 nopti de sejur. Ele vor fi achitate de turist direct la receptia hotelului.


Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie