Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Mareco Resort Hotel 3* -nbsp;nbsp;Forio d'Ischia, Insula Ischia, Italianbsp;

Hotelul este situat in orasul Forio, una dintre cele mai frumoase zone din insula si la doar 2 km de port, de unde se pleaca in excursiile catre Insula Capri si Coasta Amalfitana.

Prezentare oficiala hotel:nbsp;www.marecoresort.it

Localizare:nbsp;
Hotel Mareco Resort 3* este situat in orasul Forio, una dintre cele mai frumoase zone din Ischia, la 2 km de portul din Ischia. La doar 100 de metri de hotel se afla plaja San Francesco, una dintre cele mai elegante plaje de pe insula, care ofera o atmosfera exclusivista, restaurante cochete si vedere splendida asupra insulei. La 800 de metri de hotel se afla centrul istoric Forio, cu multe biserici si monumente. Giardini Negombo si Golful San Montano se afla la doar 3 km de hotel.

Facilitati hotel:
Bar Restaurant: mancarea buna este importanta, iar hotelul este dornic sa ofere oaspetilor o mare varietate de feluri de mancare.
Restaurantul Le Palme ofera preparate din bucataria mediteraneana, facute din produse ecologice de cea mai buna calitate. Oricine doreste sa manance ceva usor, poate folosi snack-barul de la piscina, care ofera salate, sandvisuri sau paste.

Piscina plaja: hotelul ofera oaspetilor sai multe posibilitati de relaxare. Acesta este dotat cu o piscina exterioara cu sezlonguri, umbrelenbsp; si bar, cunbsp; gradina si terasa. Frumoasa plaja cu nisip San Francesco se afla la doar 100 m de hotel.

Wellness: hotelul Mareco Resort 3* ofera oaspetilor sai posibilitatea de a se delecta cu diferite tipuri de masaje: relaxare, drenare cu uleiuri esentiale, saruri marine, anti-celulitic, plus alte tratamente de infrumusetare.

Facilitati camere:nbsp;
Toate cele 25 de camere duble, triple si quadruple ale hotelului sunt renovate, mobilate si utilate pentru a va asigura tot confortul. Camerele sunt dotate cu: baie privata, cablu TV, seif, aer conditionat, minibar, acces gratuit WiFi.


Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie