Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Sorriso Thermae Resort Spa 4* superior - Forio d'Ischia, Insula Ischia, Italia

Hotelul este situat pe un deal cu vedere la feericul golf Citara si Gradinile Poseidon din Forio, intr-o atmosfera eleganta, inconjurat de gradini mediteraneene si palmieri tropicali.

Prezentare oficiala hotel: www.sorrisoresort.it/en

Localizare:
Hotelul Sorriso Thermae Resort SPA 4* este situat cu vedere la feericul golf Citara si Gradinile Poseidon din Forio, intr-o atmosfera eleganta, inconjurat de gradini mediteraneene si palmieri tropicali.
Acest hotel modern de 4* este format dintr-o cladire principala si alte trei cladiri anexa, situate la 150m.
Hotelul este locul ideal pentru a petrece un sejur placut pe insula Ischia, inepuizabila in a-ti oferi emotii, culori si arome inconfundabile.

Facilitati hotel:
Centru Spa: Noul centru de wellness si spa ofera diferite tipuri de tratament, masaje si programe de wellness, facute de profesionisti. Se folosesc strict apele termale si namolul din insula, ale caror efecte terapeutice sunt celebre in intreaga lume, inca din epoca romana.

Bar Restaurant: Cele trei restaurante ale hotelului ofera cele mai bune mancaruri locale si internationale, fructe de mare proaspete si pizza tipic napoletana. In barul interior sau la snack barul de la piscina, oaspetii pot petrece momente de relaxare, iar terasele ofera privelisti uluitoare asupra golfului Citara.
Pentru servirea unei bauturi, in orice moment al zilei sunt disponibile fie barul de la piscina, Blue American Bar (la hotel, inainte sau dupa cina ) sau piano bar-ul Oasis, pe timp de noapte.
O atentie deosebita este dedicata restaurantelor, care pun la dispozitie specialitati gastronomice locale si internationale; bufetul este bogat in legume la pranz si cina, de multe ori folosindu-se produse din gradina familiei. Oaspetii pot lua masa pana la ora 24.00, la restaurantul Oasis, pe terasa panoramica cu vedere la mare, bucurandu-se de piano bar si muzica live.

Piscina plaja: Hotelul are cinci piscine cu jacuzzi, patru dintre ele cu apa termala, plus o piscina destinata copiilor, deschise nonstop. Temperatura apei din piscinele termale variaza intre 34 grade si 38 grade.

Sala de conferinte evenimente: Sorriso Thermae Resort SPA 4* este locul ideal pentru a imbina cu success afacerile si relaxarea. Hotelul este locul ideal pentru a gazdui conferinte, simpozioane, dar si evenimente private.

Facilitati camere:
Camerele duble clasice au balcon sau terasa, cada si / sau dus, uscator de par, aer conditionat cu incalzire, televiziune prin satelit, telefon, minibar, seif.
Camerele comfort au balcon sau terasa cu vedere la mare, baie si / sau dus, uscator de par, aer conditionat cu incalzire], TV prin satelit, telefon, minibar, seif.

Tariful nu include taxele de statiune:
De la 1 ianuarie pana la 31 martie si de la 1 noiembrie pana la 31 decembrie:
hotel 3* = 1 eur/persoana/zi
hotel 4* = 1,5 eur/persoana/zi
hotel 5* = 2 eur/persoana/zi

De la 1 aprilie pana la 31 octombrie:
hotel 3* = 2 eur/persoana/zi
hotel 4* = 3 eur/persoana/zi
hotel 5* = 4 eur/persoana/zi

Aceste taxe sunt valabile doar pentru primele 7 nopti de sejur. Ele vor fi achitate de turist direct la receptia hotelului.


Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie