Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Situat la 2 km de statiunea Hersonissos, la 27 km de aeroportul orasului Heraklion. Statia de autobuz se afla la 2 km de hotel. Resortul este compus din 2 sectiuni: o cladire principala si un complex de bungalow-uri cu 2 nivele. In total sunt disponibilie 265 de camera. Hotelul are o plaja privata cu nisip premiata Blue Flag pentru curatenie si apa cristalina.
Dotari camera: Camerele cu terasa sau balcon sunt mobilate modern, si pun la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: internet, aer conditionat, baie cu dus sau cada, telefon, televizor cu ecran plat, uscator de par, balcon sau terasa, frigider, seif, etc.

Facilitati: Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: 24h, bar, bar la plaja, umbrele si sezlonguri, tratamente de frumusete, masa de biliard, butic, inchirieri de masini si motociclete, sala de jocuri, sala de gimnastica, loc de joaca pentru copii interior, piscina interioara inclazita, colt de internet, magazin de bijuterii, masaje, miniclub pentru copii, minimarket, loc de joaca pentru copii, parcare, bar la piscina, snack-bar la piscina, restaurant, sauna contra-cost, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, tenis de masa, teren de tenis, teren de volei, access la internet.

Web: http://www.annabellebeachresort.gr



Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.