Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TESORO HOTEL


Descriere

Acest hotel este situat în mod ideal într-un ambient pașnic în Nikiana, la o distanță scurtă de parcurs cu mașina de la Insula Skorpios şi Elati. Acest hotel are o locaţie ideală, în centrul satului. Aeroportul naţional Aktion este situat la o distanţă de doar 40 de minute de hotel. Facilitati camere
Complexul hotelier este format din 6 clădiri tip bungalow, având în total 33 de camere. Clădirile sunt construite în jurul piscinei principale, având balcon sau terasă. Toate camerele dispun de: aer condiționat (gratuit), LCD-TV, internet wi-fi (gratuit), minibar, uscător de păr, seif, baie cu cadă și duș.

Facilitati hotel
Tesoro Hotel pune la dispoziția oaspeților săi o varietate de servicii personalizate, precum check-în/check-out expres, birou pentru închirieri de autovehicule și spălătorie. De asemenea, hotelul dispune de seif, piscină exterioară, cafenea, magazie pentru bagaje și parcare pentru oaspeți. Restaurantul din incinta hotelului este o opțiune ideală pentru cei care doresc să ia masa la hotel.

Localizare
Hotelul Tesoro se găsește în stațiunea Nikiana, la numai 15 km distanță de capitala insulei Lefkas și la numai 12 km distanță de Nidri, cea mai mare și cea mai dezvoltată stațiune a Insulei Lefkada.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.