Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eix Lagotel Holiday Resort


Descriere

LOCALIZARE: Eix Lagotel Holiday Resort se afla la aproximaytiv 800 metri de plaja cu nisip ( shuttle bus la fiecare 30 de minute). Orasul Alcudia se afla la 3 km, Sa Pobla la 9 km, Pollensa la 11 km. Zona de shopping si de baruri / restaurante este la 1 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Partial renovat in 2018, hotelul dispune de 7 etaje si o capacitate de 340 camere distribuite intr-o cladire principala si una alaturata. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai: receptie 24 de ore, lobby bar, 6 lifturi, aer conditionat, seif ( contra cost), mini market, parcare (contra cost), exchange, 2 restaurante, snack bar, 3 baruri, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, 2 piscine exterioare, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina ( la plaja sunt contra cost), bar la piscina ( 10:00-17:00), tennis, biliard ( ambele contra cost), mini golf, fotbal, fitness, centru SPA & Wellness.


FACILITATI CAMERE: Camerele Standard sunt echipate cu: 2 paturi twin, canapea ( pat suplimentar), patut pentru copii, parchet pe jos, balcon sau terasa, incalzire /aer conditionat, internet , seif , TV cu ecra plat prin satelit, baie cu dus, uscator de par.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.