Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grupotel Orient

   Playa De Palma, Spania

de la
2614  2222 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare
Situat la doar 10 minute de aerportul International Palma de Mallorca si la 500 m de plaja, hotelul Grupotel Orient ofera oaspetilor sai tot confortul unui hotel de 4 stele pentru a se bucura de o vacanta fantastica alaturi de prieteni sau familie. Recent renovat, hotelul este combinatia perfecta intre confort, design si liniste.

Distante
-> 500 m de plaja
-> 10 km de aeroportul Palma de Malloca

Puncte de interes
-> Orasul Palma
-> Plaja Playa de Palma
-> Palma Aquarium

Atu-uri
-> Acces Wi-Fi gratuit
-> Mini-teren de golf
-> Centru Spa

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, programe de animatie pentru adulti, acces internet Wi-fi gratuit, internet corner, piscina exterioara imensa, piscina interioara, Jacuzzi in interior, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja, piscina si loc de joaca pentru copii, bufet pentru copii, servicii de baby sitting si inchirieri carucioare, receptie deschisa 24 h, servicii de spalatorie si medicale, camera pentru bagaje, depozit pentru biciclete si echipamente de golf, centru de inchiriere masini si biciclete, mini-teren de golf, centru fitness si 4 terenuri de tenis (la hotelul Gruoptel Taurus Park).
Hotelul detine, de asemenea, un lounge bar, pool bar, un centru Spa si wellness cu facilitati precum piscina incalzita cu Jacuzzi, sauna, camera cu aburi, fantana cu gheata, dus biotermic, sezlonguri incalzite, centrru fitness (la Grupotel Taurus Park).

Tipuri de camere
-> Double room
-> Double sea view
-> Single room
-> Suite

Dotari camere
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat/incalzire si balcon, telefon, TV cu programe prin satelit, baie cu dus, uscator de par si oglinda cosmetica, seif si minibar, ambele contra cost.
Suitele au o supratafa de aproximativ 25 m, sunt formate din dormitor, living room cu canapea, baie si balcon cu vedere partial asupra marii Mediterane, seif gratuit si prosoape de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.