Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Barcelo Cala Vinas

   Cala Vinas Magalluf, Spania


Descriere

Descriere HOTEL OCCIDENTAL CALA VINAS:
Acest complex este ideal pentru familiile cu copii care vor sa aiba parte de o vacanta linistita. In apropiere exista centre comerciale si super-market-uri.

Tip masa:
Demipensiune, All Inclusive.

Localizare HOTEL OCCIDENTAL CALA VINAS:
Hotelul este situat chiar pe plaja Cala Vinas Magalluf.

Dotari camere:
Hotel Occidental Cala Vinas are camere dotate cu baie complet echipata, TV satelit, aer conditionat, telefon, casuta de valori, chicineta, mini frigider, terasa sau balcon.

Facilitati HOTEL OCCIDENTAL CALA VINAS:
Hotelul are restaurant si snack-bar. Printre facilitati impresionante, veti gasi un centru de spa, talasoterapie, echipat cu circuite de relaxare cu jet de apa, o gama de tratamente, o zona de fitness, precum si o sauna si o sala de aburi. In plus, exista 2 piscine pentru adulti si un jacuzzi cu vedere la mare.

Facilitati copii:
Zona pentru copii bine echipata, cu piscina minunata pentru copii, cu margine pentru catarat si tobogan, precum si miniclub si divertisment de zi si de seara pentru intreaga familie.

Occidental Plus Services VIP are o gama de beneficii deosebite pentru clienti. In camera: Check-in express, Guest Experience Manager, LED TV 32', acces gratuit Wi-Fi, sticla de Cava la sosire, minibar special, zilnic sticle de apa minerala, seif gratuit in camera, fierbator, halat si papuci de baie, articole de toaleta premium, dus cu efect de ploaie, schimbare gratuita a prosoapelor o data pe zi. La masa: pranz si cina exclusiviste in restaurantul privat 'Es Pop' cu vedere la plaja, atentie la detalii si o larga varietate de produse nationale, serviciu personalizat de bauturi la masa. La Spa: acces gratuit la circuitul de apa din Spa (o intrare gratuita/persoana/zi, durata 90 minute, in functie de orele de functionare si doar persoanelor peste 16 ani), reduceri pentru tratamente si masaje in functie de disponibilitate. Costul acestuia este 23 eur/noapte pentru adulti, copiii pana la 12 ani au 50% reducere si este obligatoriu de achizitionat de catre toate persoanele dintr-o camera.

Web: www.barcelo.com/en-us/hotels/spain/balearic-islands/mallorca/occidental-cala-vinas/

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.