Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pamplona

   Playa De Palma, Spania

de la
2352  2117 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.07.2024 - 13.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat la numai 2 minute distanta de plaja din Playa de Palma, acest hotel construit in stil contemporan este alegerea ideala pentru turistii care doresc sa se bucure atat de viata de noapte cat si de servicii de cazare ireprosabile pe insula Mallorca.

Localizare
Hotelul se afla la 100 metri distanta de plaja din El Arenal (Playa de Palma) si la 5 minute de mers cu masina de aeroportul Palma.

Distante
-> Plaja 100 m
-> Aeroportul International Palma de Mallorca 7 km

Puncte de interes
-> Palma Aquarium
-> Catedrala La Seu
-> Aqualand El Arenal

Atu-uri
-> Localizat aproape de plaja Playa de Palma
-> Renovat in totalitate in anul 2015

Facilitati hotel
Hotelul de 4*, renovat in anul 2015, pune la dispozitia turistilor o gama larga de facilitati si servicii printre care se numara un restaurant tip bufet, 2 baruri, o sala de conferinte, o piscine exterioara cu sezlonguri si umbrelute, un centru spa (contra cost) dotat cu sauna, baie turceasca, piscine interioara si sala de fitness, birou de inchirieri auto si biciclete. Conexiunea wi-fi este gratuita in toate zonele comune ale hotelului.

Tipuri de camere
-> Triple
-> Junior suite
-> Single
-> Double
-> Studio

Dotari camere
Pamplona ofera un numar total de 155 de camere, toate dotate cu aparate de aer conditionat, Tv LCD cu diagonal de 32aa, baie cu dus, uscator de par si produse cosmetice, seif , mini bar si terasa. Suitele au in plus o zona de relaxare si facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.