Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2211  1879 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere


Land: Sol Hotels
Localizare: Hotelul se afla situate pe malul marii intr-o zona ce ofera un peisaj superb asupra marii ,pe plaja din Magalluf, la 17 de km distanta de orasul Palma si la 29 de km de aeroportul Palma.
Facilitati hotel: Pe langa celebrele sale piscine cu valuri si petreceri tematice hotelul ofera restaurant modern, baruri cum ar fi Rock Mallorca Beach Club, Diablito, Banzai bar, acces gratuit la Wi-Fi, terasa cu vedere la mare, lounge-uri, servicii de spalatorie si curatatorie chimica, teren de golf ( la aproximativ 5 minute de mers cu masina), infinity pool cu paturi a Bali bedsa, parcare privata.
Facilitati camere: Hotelul pune la dispozitia turistilor 184 de camere spatioane cu decor tematic inspirat de surfing cu aer conditionat, seif, zona de relaxare cu TV LVD si canapea extensibila, acces gratuit wi-Fi, chicineta dotata cu cuptor cu microunde si toaster, filtru pentru cafea; terasa.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie