Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NEW AEOLOS


Descriere


Descriere: Acest mic hotel luxos de tip boutique. Acesta ofera o piscina mare cu facilitati de hidromasaj si camere elegante care includ transfer gratuit la port/aeroport si Wi-Fi gratuit.


Oaspetii se bucura de un mic dejun variat tip bufet, care include delicatese de casa. Masa de pranz si cina sunt disponibile la cerere. In apropiere veti gasi o selectie excelenta de restaurante. Cocteiluri racoritoare pot fi savurate la piscina.


Aeolos Hotel este situat chiar vizavi de statia de autobuz si la scurta distanta de vibrantul centru al orasului Mykonos. Personalul amabil va poate oferi recomandari despre locuri de vizitat, harti si informatii despre insula. Puteti parca masina gratuit la hotel.


Localizare: se afla la doar 800 de metri de centrul orasului Mykonos.


Facilitati hotel: gratar, piscina in aer liber, gradina, terasa, pescuit, tenis de masa, scufundari, masaj, cada cu hidromasaj, inchirieri biciclete, camera de jocuri, biblioteca, karaoke, restaurant, bar, snack bar


Dotari camera: Camerele spatioase si aerisite sunt mobilate modern, iar balcoanele au vedere la gradini si la piscina. Toate camerele au aer conditionat, TV prin satelit, frigider, uscator de par si seif.


Plaja: Hotelul se afla la 1 km de plaja.


Website: www.aeolos-hotel.com


Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.