Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL MYCONIAN RESORT & THALLASO CENTER


Descriere

Descriere: Royal Myconian este membru al The Leading Hotels si ofera oaspetilor sai mediul perfect pentru destindere si relaxare. Avand camere elegante cu vedere spectaculoasa spre Marea Egee, acest hotel este catalogat ca fiind printre cele mai apreciate structuri de cazare din Mykonos.
Localizare: langa plaja de nisip Elia.
Dotari camere: Camerele sunt elegante si sunt doatate cu televizor LCD, DVD/CD/MP3 player, seif, aer conditionat, masa de calcat, telefon, uscator de par, acces internet Wi-Fi, mini bar (contra cost).
Facilitati hotel: Royal Myconian pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant de tip bufet, un restaurant a la carte, 3 baruri, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, terasa, sala de fitness, centru spa & wellness cu piscina interioara, masaj, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, baie turceasca, facilitati pentru sporturi nautice, acces internet wireless.
Alte servicii si facilitati: room service, sali de conferinta, centru de afaceri, spalatorie, curatatorie, salon de frumusete, bancomat.
Faciltiati copii: loc de joaca si piscina
Plaja: de nisip, langa hotel. Deoarece hotelul este situat la inaltime, clientii au la dispozitie un shuttle bus gratuit pana la plaja.
Clasificarea oficiala: 5*
Web site: www.royalmyconian.gr

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.