Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CENTRAL

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere

LOCALIZARE: deschis in anul 2008 si este situat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur, la 350 m distanta de plaja.


FACILITATI HOTEL : receptie 24 de ore, exchange, seif la receptie, restaurant principal central, restaurant a la carte Elegance, lobby bar, cocktail bar, internet in toate camerele, internet in lobby bar, sala de conferinta Classic, centru SPA, coafor, cabinet medical, fitness, mese de tennis, biliard, magazine, fax, taxi, inchiriere masini, piscina exterioara, parcare (garaj) - contra - cost , Nu se poate rezerva /garanta din agentie.


Info parcare: 15 leva /zi (cca 7.5 euro) - se plateste la hotel.


CAPACITATE: 100 de camere.


FACILITATI CAMERE: toate camerele dispun de aer conditionat, TV prin satelit, telefon cu linie directa, mini bar, internet, balcon, sistem inchidere usa cu card electronice, baie cu cada, oglinda, uscator de par, buton de panica, prosoape si cosmetice in baie. Studio-urile sunt mai spatioase, dispun de bucatarie utilata si pot caza 2 adulti + 2 copii / 3 adulti. Apartamentele dispun de living, bucatarie utilata, dormitor separat, baie si vedere panoramica la mare.







Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.