Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SLAVEY


Descriere

Slavey Hotel, Nisipurile de Aur, Bulgaria

Prezentare oficiala hotel: www.hotelslavey.com

Localizare:
Hotelul Slavey este situat la 350 m de plaja si la 300 m de centrul statiunii.

Facilitati hotel:
6 etaje imobil, 5 lifturi, construit in 2009. In aer liber si piscine interioare, Amfiteatrul, cutii de siguranta restaurant principal, Lobby bar, snack bar si bar la piscina, (perceput 2,50 euro pe zi), internet wireless la sediul toate hotelului , schimb valutar, rent-a-car, serviciu de spalatorie, masaj, asistenta medicala.

Servicii de masa :
Totul inclus

Facilitati camera:
Camere duble (max. 3 persoane - aprox. 27 mp; 2 paturi twin, posibil doar 1 pat suplimentar (fotoliu extensibil sau patut pentru copii). Toate unitatile cu baie cu cabina de dus si toaleta, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV Sat, mini - frigider si balcon cu masa si scaune.

Facilitati copiii:nbsp;
Piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, patut pentru copii (taxa 2,50 euro pe zi), scaune inalte in restaurant, mini club (10.00 - 12.00 si 16.00 - 18.00). Animatie copii .

Sport si divertisment Gratuit:nbsp;
Piscina interioara (incalzita in mai si septembrie), 2 piscine in aer liber pentru adulti si 1 piscina pentru copii. Sezlonguri si umbrele de soare gratuite langa piscine, prosoape de piscina (cu depozit). Sala de fitness, gimnastica, aerobic, tenis de masa, teren de joaca multifunctional pentru volei si animatie sportiva, animatie de zi si de seara.

Servicii cu plata: biliard, masaj, sauna, jacuzzi, ajutor medical.
Animalele de companie nu sunt permise. Parcare disponibil contra cost (5 euro pe zi), fara garaj, cu locuri de parcare limitate.



Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.