Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASCOT


Descriere

Descriere HOTEL ASCOT:
Hotelul are o pozitie strategica intre Rimini si Riccione, in statiunea Miramare. Miramare este o alegere excelenta pentru calatorii interesati de relaxare, cumparaturi si gastronomie.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa. Micul dejun este tip bufet, cina la alegere din 3 preparate, bufet de salate, fructe sau desert.

Localizare HOTEL ASCOT:
Hotelul este situat la 10 metri de plaja, 6 km de centrul istoric Rimini, 800 de metri de aeroportul Rimini.

Plaja:
Plaja este cu nisip, chiar in fata hotelului.

Dotari camere:
Hotel Ascot are toate camerele dotate cu baie cu dus, televizor, uscator de par, balcon, telefon, mini-bar, seif, aer conditionat inclus (in prioada mai-septembrie), internet (conexiune ADSL). Camerele cu vedere spre mare sunt la cerere si contra cost.

Facilitati HOTEL ASCOT:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: lift, bar, resturant, TV lounge, internet gratuit, solar, gradina, parcare gratuita, garaj (contra acost), sala de conferinta, piscina exterioara si jacuzzi cu apa de mare, miniclub pentru copii (in perioada 05.06-29.08), spatii publice cu aer conditionat. Persoanele care platesc suplimentele HB All inclusive sau FB All inclusive primesc 1/4 l vin si 1 /2 l apa minerala per persoana la mesele principale si 2 sezlonguri+ o umbrela pe plaja pe camera. Check-in: 12.00; Check out: 10.00.
Baby cot (la cerere-gratuit)
Alte informatii:
Taxa de statiune se plateste la receptie:
- aprox 0,7 euro/persoana/noapte la hotel 2*;
- aprox 1,5 euro/persoana/noapte la hotel 3*;
- aprox 2,5 euro/persoana/noapte la hotel 4*.
Copiii intre 0-14 ani nu platesc taxa de statiune.

Web: www.ascothotel.it

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.