Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dilino

   Kamari Monolithos, Grecia


Descriere

Hotelul a fost construit in 1987, iar ultima renovare a avut loc in 2009.La doar cateva minute distanta de hotel gasim magazine turistice, mini-piete, brutarii, cafenele, restaurante, taverne, baruri, statia de autobuz local.

Localizare: Hotelul Dilino este un hotel mic traditional situat la cativa metri fata de faimoasa plaja Kamari (plaja cu nisip si pietris negru)

Distante:
- 50m fata de plaja Kamari
- 4km pana la Aeroport
- 10km pana in Fira

Puncte de interes:

- plaja cu nisip negru din Kamari
- situl arheologic Akrotiri
- Thira Antica la 3km de Kamari
- Muzeul preistoric al Thirei, muzeul Arheologic din Fira, Muzeul de Folclor, Muzeul naval din Oia
- Castelul Venetian din Pyrgos
- Insulele Vulcanice Palea Kameni si Nea Kameni

Atu-uri:
- aproape de baruri, restaurante si cluburi de noapte.

Facilitati hotel:Aceasta proprietate de familie dispune de receptie care functioneaza 16 ore pe zi, o sala de mic dejun care ofera mic dejun continental si un bar / snack bar, seif (contra cost), doctor la cerere (contra cost),Fax & Servicii Xerox,zona parcare

Dotari camere:capacitate de 24 de camere traditionale, dotate cu baie cu dus, balcon sau terasa, A / C, TV prin satelit, uscator de par, frigider si un mini-bar. seiful este disponibil la cerere contra unei taxe, parcare gratuita in apropierea hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.