Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE

GF Isabel 4* este situat la 15 minute (18 km) de Aeroportul Tenerife Sud, la doar 600 de metri de plaja.

FACILITATI

Club Pentru Copii: Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Loc de joaca si piscina cu tobogan.
Piscine: trei piscine, dintre care una pentru copii.
Beauty Center - spa si sala de fitness
Sala de intalniri complet dotata

RESTAURANT

Restaurant: Plaza Canaria Buffet (cu terasa)
Baruri: Pool Bar, Zumeira, Lounge Bar, Tasca Bar, Tacoronte Bar

CAMERE

Fiecare camera pune la dispozitie: balcon/terasa mobilate, A.C., T.V., WiFi, telefon, baie dotata cu cada si uscator de par.

APARTMENT
- dormitor cu doua paturi (pat pentru bebelus la cerere), living cu canapea extensibila (pentru doua persoane) si loc de luat masa (masa si patru scaune), bucatarie complet echipata. Daca sunteti in vacanta impreuna cu familia sau prietenii, puteti solicita ca apartamentele dumnevoastra sa fie alaturate, deoarece exista usi care le interconecteaza.
ACCESSIBLE APARTMENT - similar cu celelalte apartamente, dar cu holurile si usile mai late pentru a facilita deplasarea persoanelor in carucior. Baie dotata cu bare de sustinere, adaptata nevoilor speciale.
BUNGALOW - dormitor cu doua paturi (pat pentru bebelus la cerere), living cu canapea extensibila (pentru doua persoane) si loc de luat masa, bucatarie complet echipata. Gradina cu terasa mobilata.
1 BEDROOM VILLA - gradina cu jacuzzi privat si sezlonguri. La parter: bucatarie complet echipata, loc de luat masa, living cu canapea extensibila si terasa mobilata. La etaj: dormitor cu doua paturi si baie.
2 BEDROOMS VILLA - gradina cu jacuzzi privat si sezlonguri. La parter: bucatarie complet echipata, loc de luat masa, living cu doua canapele extensibile si terasa mobilata. La etaj: doua dormitoare cu cate doua paturi si baie.

Website Oficial: https://gfhoteles.com/en/hotel/gf-isabel/
*Nota informativa
: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie