Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Laguna Park I


Descriere

Descriere: Complexul Laguna Park I se bucura de o locatie privilegiata in Costa Adeje, fiind potrivit pentru o vacanta relaxanta. Este construit in jurul unei piscine.
Localizare: in Playa de las Americas la aproximativ 700 m de plaja (aproximativ 7 minute de mers pe jos) si de zona de cumparaturi.
Facilitati hotel: Hotelul beneficiaza de piscina cu bar, un restaurant de tip bufet international si un bar. Oaspetii se pot bucura totdata de biliard, servicii de animatie, loc de joaca pentru copii, mini market..
Dotari camere: bucatarie utilata, cuptor cu microunde, toaster, televizor, balcon/terasa. Dotari camere: televizor, telefon, seif, dar si un cuptor cu microunde.
Site: https://www.lagunaparkresort.com/
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.