Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TIGOTAN FRIENDS & LOVERS (EX. DREAM NOELIA SUR)

   Playa De Las Americas, Spania

de la
2733  2323 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.06.2024 - 16.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere: Celebrul hotel Noelia Sur a fost renovat integral in 2016 si redenumit ca Tigotan. Este un resort destinat cu precadere cuplurilor, fiind o alegere ideala pentru o vacanta romantica in Tenerife.
Localizare: hotelul are o localizare excelenta in inima statiunii Playa de las Americas la cateva minute de mers de plaja dar si de centrele comerciale.
La 2 km de hotel se afla parcul acvatic Siam Park.
Dotari camere: cele 416 camere ale hotelului sunt dispuse pe 4 etaje si ofera toate dotarile fiind recent renovate: telefon, aer condiotionat, tv satelit, seif, balcon, baie complet echipata, minibar. Camerele junior suite au vedere catre mare sau catre piscina si au in plus un living room cu canapea,jacuzzi in baie, terasa mare cu masa si scaune.
Facilitati hotel: restaurant ce ofera numeroase show-cooking dar si cine cu tematica diferita (mexican, italian, spaniol etc), 4 piscine dintre care o piscina principala, una pentru copii si doua piscine pe acoperis, tersasa cu umbrelute si sezlonguri, sala de gimnastica, sauna, centru de frumusete, o mica biblioteca, minimarket, bar cu muzica live dupa-amiaza, inchiriere biciclete si masini
Facilitati pentru copii: piscina si miniclub
Plaja: la 5 minute de mers pe jos este plaja publica principala a statiunii. Umbrelutele si sezlongurile la plaja sunt contra cost.
Tip masa: demipensiune
Pagina web: https://www.dreamplacehotels.com/en/hotel-tigotan

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.