Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Galaxy Beach Resort (Zakynthos)


Descriere

Descriere: Galaxy Beach Resort este o statiune potrivita pentru familii, care ofera o zona extinsa selectie de camere si apartamente de lux in cele trei cladiri adiacente ale complexului, toate dotate cu mobilier modern si cu aer conditionat individual, Wi-Fi gratuit, TV prin satelit si balcon. In plus, oaspetii se pot bucura de mai multe facilitati la fata locului, cum ar fi doua restaurante, un bar la piscina si pe plaja, un bar in gradina pe acoperis, o noua sala de sport si optiuni de divertisment de seara. Oaspetii au, de asemenea, acces la un centru spa si centru de wellness la proprietate din apropiere.

Localizare: Situat in statiunea Laganas, la aproximativ 6 km de aeroportul din Zakynthos.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), linie directa telefon, seif (cost suplimentar de 20 EUR pe saptamana), TV cu ecran plat (canale prin satelit si muzica), mini-frigider, minibar (contra cost), cafea si facilitati pentru ceai, baie privata cu cabina de dus, uscator de par, halat de baie, papuci, oglinda cosmetica, articole de toaleta, telefon de baie, balcon, camera 24 de ore serviciu (contra cost), serviciu de menajera (zilnic), schimbare lenjerie (zilnic), schimbarea prosoapelor (zilnic), serviciu de spalatorie (contra cost).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, lounge cu terasa, lift, check-out tarziu (in functie de disponibilitate cu cost suplimentar), colt de internet (gratuit), Wi-Fi in toate zone (gratuit), biblioteca, zona TV prin satelit, centru de afaceri, facilitati pentru banchete, camera pentru bagaje, piscina exterioara (10:00-19:00), prosoape de piscina, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu un cost suplimentar de 6 EUR per set/per zi la plaja), gradina, amfiteatru, parcare la fata locului (gratuit), schimb valutar, prim ajutor, medic de garda (cost extra).

Web site: https://www.bestwestern.gr/booking-path/hotel-rooms/galaxy-beach-resort-bw-premier-collection-zakynthos-77703echeckInDate=2022-04-28&checkOutDate=2022-04-29&numberOfRooms=1&numAdults[]=1&numChild[]=0

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.