Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zante Royal Resort & Water Park


Descriere

Descriere HOTEL ZANTE ROYAL RESORT:
Zante Royal Resort este un hotel cu standarde modeste care se bucura de o pozitie deosebita, pe varful unui deal, cu o priveliste frumoasa asupra plajei Mavratzis si a statiunii Vasilikos. Recomandat in special familiilor cu copii datorita numeroaselor facilitati pe care le ofera acestora. Hotelul este situat in acelasi complex cu hotelurile Zante Imperial si Palazzo di Zante, iar turistii pot beneficia de facilitatile intregului complex.

Tip masa:
All inclusive.

Localizare HOTEL ZANTE ROYAL RESORT:
Hotelul este situat in statiunea Vasilikos, la 100 de metri de plaja (se coboara cu un lift), la 15 km de orasul Zante si 17 km de aeroport.

Plaja:
Plaja este publica, cu nisip si intrare lina in mare. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Zante Royal Resort dispune de 154 camere dupa cum urmeaza: 49 camere duble, 95 superior family si maisonette si 10 camere family. Toate camerele dispun de aer conditionat, TV, mini-frigider, seif (contra cost), uscator de par, balcon. Camerele family superior sunt formate dintr-o incapere (fara hol de intrare) cu 2 paturi separate si un dormitor (cu usa).

Facilitati HOTEL ZANTE ROYAL RESORT:
Hotelul dispune de piscina pentru adulti, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrelute la piscina, tobogane acvatice si trenulet electric la Imperial Beach Hotel (hotel vecin din acelasi lant), Wi-Fi la receptie, baby-sitting, birou rent-a-car, salon cosmetica, miniclub pentru copii 4-12 ani la Zantino World, teren de tenis, amfiteatru in aer liber, tenis de masa, jocuri video, biliard, sala gimnastica, jacuzzi, sauna, cinema la hotelul Palazzo Di Zante, program de animatie in timpul zilei si in fiecare seara. Clientii acestui hotel beneficiaza de intrare gratuita (doar intrarea) la parcul de distractie Zantino World.

Clasificare oficiala: 4*, recomandarea agentiei: 3*

Web: www.zanteroyalpalace.gr

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.