Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL PRAIA SOL:
Un hotel intim, situat intr-o zona linistita, foarte aproape atat de plaja, cat si de zona animata cu restaurante si baruri. Numarul mic al camerelor asigura o atmosfera intima intre oaspetii hotelului care se pot bucura de o vacanta linistita in interiorul acestuia.
Tip masa:
Mic dejun
Localizare HOTEL PRAIA SOL:
Hotelul este situat la 400m de plaja, in statiunea Quarteira, la 15 minute de mers pe jos de portul din agrement din Vilamoura.
Plaja:
Cea mai apropiata plaja, situata la 400m este plaja cu nisip iar intrarea in apa este lina. Sezlongurile si umbrelele se platesc. Plaja este publica.
Dotari camere:
Hotelul dispune de 40 camere duble mobilate modern (36 camere twin si 4 cu pat matrimonial) dotate cu aer conditionat, TV satelit,seif (cu plata 15 EURO/ saptamana), minibar (cu plata 10 EURO/ saptamana), balcon, internet wireless cu plata (20 EURO/ saptamana). Camerele cu pat suplimentar sunt mai spatioase si sunt situate la parter, avand vedere la piscina
Facilitati HOTEL PRAIA SOL:
Hotelul beneficiaza de restaurant, bar, piscina exterioara pentru adulti, piscina pentru copii, internet wireless gratuit la receptie, parcare privata.
Clasificarea agentiei: 3*
Web: www.hotelpraiasol.com

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie