Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUAWORLD BELEK BY MP HOTELS


Descriere

Descriere: Cu acces la malul marii, Aquaworld Belek by MP Hotels este un paradis pentru familii si oricine isi doreste o evadare, distractiva si odihnitoare. Acest lucru se datoreaza faptului ca Aquaworld Belek by MP Hotels este un resort dedicat divertismentului, mancarurilor fantastice si distractiei.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare: Aquaworld Belek by MP Hotels este situat in Belek, la aproximativ 35 km distanta fata de Aeroportul International Antalya.

Dotari camere: Resortul are un total de 772 de camere, toate dotate cu aer conditionat, TV, seif, minibar, baie privata, uscator de par, balcon sau terasa, Wi-fi.

Facilitati hotel: Oaspetii pot beneficia de restaurant principal, restaurante A la Carte, baruri, terase, piscine exterioare, piscina interioara (incalzita), Aqua Park, tobogane, sezlonguri si umbrele, programe de animatie si divertisment, tenis de masa, teren de tenis, volei, boccia, sporturi acvatice, parcare, centru spa, sala fitness.

Facilitati copii: Piscine pentru copii, tobogane, kids club.

Plaja: Plaja privata cu nisip, sezlonguri si umbrele gratuite.

Pagina web: https://meetingpointhotels.com/en/hotels/AYT4LD/aquaworld-belek.html

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie