Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CALISTA LUXURY

Descriere

AN DESCHIDERE: 2007
LOCALIZARE: chiar pe plaja, la 27 km de aroport si la 24 km de centrul orasului Antalya, la 4 km de Belek.
PLAJA: privata cu nisip de 250 m latime, 1 ponton si 1 ponton VIP.
CAPACITATE: 600 camere.

FACILITATI HOTEL: 6 piscine : piscina exterioara de 3800 metri patrati, cu adancime de 1.40 cm, piscina interioara, piscina semiolimpica, piscina cu aquapark, piscina pentru copii exterioara si interioara, restaurant principal Bellum, restaurante a la carte ( Asiatic, turcesc, pascaresc, sud-american, VIP ), cafenea, gozlme, 8 baruri ( White AN D Black, Blue, Cool a disco bar, Brezza a barul de pe ponton, The jazz, Deep bar, The Beach, Callos a vitamin bar ) fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, Jacuzzi, water gym, water polo, yoga, pilates, Zumba, stretching, activitati zilnice sportive si animatie, vin imbuteliat in restaurant, disco, baby cot in camera la cerere, cinema, minibar ( bauturi non alcoolice, cipsuri, alune, energizante si bere ), inghetata, sucuri fresh de portocale si grepfruit, prajituri, unele bauturi de import premium, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja, prosoape, volei pe plaja, baschet, mini fotbal, 6 topogane, scaune pentru copii in toate restaurantele, programe pentru copii si adolescenti impartite pe mai multe grupe de la 0 la 17 ani, muzica live, spactacole, petreceri, centru SPA cu diverse tratamente si masaje, Sali de conferinta.

FACILITATI CAMERE: camerele standard au in jur de 52 metri patrati si dispun de pat dublu sau 2 paturi twin, fotoliu, masa si scaune, baie cu dus. Camerele Family sunt de tip dublex au in jur de 80 metri patrati, la parter au living cu 2 sofa, baie cu dus si balcon iar la etaj au dormitor cu pat dublu si baie cu cada si dus, fara usa intre dormitor si living. re. Corner suite - sunt situate la fiecare etaj in caldirile 4,5,6 si 7, dispun de baie cu Jacuzzi si terasa sau balcon mare, au living cu 2 sofa si dormitor separate prin usa. Twin villas 150 metri patrati: Scorpion, Gemini, Libra, Orion si Dorado a vile semidetasate cu piscina comuna. La primul etaj au living cu spatiu pentru servit masa, TV LCD, baie cu dus, terasa, piscina ( o piscina pentru 2 vile ), 2 dormitoare cu TV LCD in fiecare, unul cu pat dublu si altul cu 2 paturi twin, 2 bai cu Jacuzzi si dus, 2 balcoane, minibar special. Superior Villas au in jur de 260 metrii patrati : Aquarius, Aries, Andromeda a sunt separate intre ele, fiecare cu propria sa piscina privata. La primul etaj au living cu spatiu pentru servit masa, TV LCD,studio, bucatarie, spatiu de depozitare, dormitory ci pat dublu, baie cu Jacuzzi si dus, terasa, piscina private. La al doilea etaj au 3 dormitoare, 2 din ele au pat dublu si unul cu 2 paturi twin, fiecare cu propriul TV LCD, baie cu Jacuzzi si dus. Toate camerele dispun de: balcon, mocheta sau pardoseala ( strandard land view ) iar unele au parchet, sistem de inchiere electronic al usii, halate si papuci de baie inclusive pentru copii, fier si masa de calcat, produse cosmetice in baie, set de igiena pentru doamne/domni, uscator de par in baie, seif, acces internet wireless, telefon, TV LCD, set pentru ceai si cafea, mini bar, sezlong pe balcon /terasa, aer conditionat centralizat.

SERVICII CONTRA-COST: 6 restaurante a la carte (necesita rezervare), inchiriere masini, transferuri, sporturi acvatice, lectii de golf, salon de infrumusetare, coafor, tratamente si cosmetice in cadrului centrului SPA, lectii de tenis, echipament de inchiriat pentru tenis, nocturna, spalatorie si curatatorie, baby sitter,carut pentru copii.


Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.