Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT & SPA

Descriere

LOCALIZARE: pe plaja, la 60 km de aeriportul din Antalya si la 70 km de centrul orasului Antalya.
AN DESCHIDERE: 1997, ultima renovare : 2014

PLAJA: private, lungime de 150 metri.

CAPACITATE: 514 camere.

FACILITATI HOTEL: pe o suprafata de 50 000 metri patrati, cladire principala cu 4 etaje, caldire anexa cu 5 etaje si 4 blocusir separate cu terase. Hotelul dispune de: piscina family, piscina pentru copii, aquapark pool cu 3 topogane si aquapark pool cu 2 topogane, piscina pentru adulti, piscine pentru activitati, piscine interioara, centru SPA pe o suprafata de 800 metri patrati si centru de infrumusetare, gradina SPA cu unitati de masaj in stil Bali, piscine SPA neincalzita cu hidromasaj, paturi de relaxare cu Jacuzzi in piscina SPA. Restaurantul principal Panorama serveste micul dejun (07-10:00) si cina (19 -21:00), Restaurantul Waterfall serveste pranzul intre orele 12:30-14:30, se poate servi micul dejun tarziu intre orele 10:00-11:00 in restaurantul L'Aspendos sau village breakfast intre orele 08:00-10:00 la Restaurantul Phaselis, bufet tarziu se poate servi la L'Aspendos intre orele 22:30-23:45. Toate restaurantele sunt gratuite cu exceptia Phaselis care este contra-cost. Hotelul are si : lobby bar deschis 24 de ore ce serveste bauturi locale si o selectie de bauturi de import, Sunset View bar, snack bar pentru copii Kid's Kingdom, cafenea, 4 restaurante a la carte ( gratuit odata/sejur de 7 nopti cu exceptia celui Italian), bar la plaja ce serveste bauturi locale, bar la piscina (bauturi locale), amphi bar, disco, mini barul din camera are umplere zilnica cu sucuri si apa, programe de animatie si activitati pentru adulti si copii, spectacole seara, mini club pentru copii, Sali de conferinta.


FACILITATI CAMERE: toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, seif, TV prin satelit si canale de muzica, mini bar, parchet laminta sau pardoseala, telefon, sistem electronic de inchidere a usii, posibilitatea de a prepara ceai si cafea in camera, acces internet wireless, baie cu dus si uscator de par, telefon in baie, electricitate 220 volti, 360 din camera au vedere la mare. Camerele standard au in jur de 22 metri patrati, camerele terrace standard au 25 d emetri patrati si baie cu cada, camerele deluxe terrace au 25 de metri patrati, dus separat de baie, balcon spatios cu sezlong, halate de baie. Camerele family dispun de 2 camere: una cu pat dublu si cealalta cu 2 paturi twin, separate prin usa, baie cu 2 dusuri, cele cu vedere la gardina au 42 de metri patrati iar cele cu vedere la mare au 35 de metri patrati, suitele au 42 de metri patrati, dormitor decorat deosebit, living, balcon spatios cu sezlong, 1 baie cu dus, halate de baie, parchet in dormitor si pardoseala in living. Queen suite au in jur de 37 -42 de metri patrati, living si dormitor, 2 aparate de aer conditionat, DVD player, balcon mare cu sezlong, baie cu cabina de dus, halate de baie.


Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.