Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KERVANSARAY LARA

Descriere

Descriere HOTEL KERVANSARAY LARA:
Hotelul KERVANSARAY LARA a fost deschis in anul 2005 iar ultima renovare a avut loc in 2013. Hotelul este construit pe o suprafata totala de 110.00 mp si dispune de 579 de camere repartizate in cladirea principala cu 9 etaje si 6 vile.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Cina Festiva de Revelion - obligatorie
Copiii nu sunt acceptati la Cina Festiva de Revelion!
Localizare HOTEL KERVANSARAY LARA:
Hotelul este situat pe plaja, la 12 km de centrul orasului Antalya si la 9 km de aeroport.
Plaja:
Plaja hotelului este cu nisip. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Pentru prosoape la plaja si piscina se percepe un depozit.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: telefon, TV satelit, seif, minibar, aer conditionat, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, balcon.
Facilitati generale HOTEL KERVANSARAY LARA:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (latin, asiatic, mediteranean), baruri, patiserie, piscina interioara pentru adulti si copii, piscina exterioara pentru adulti si copii, piscina cu valuri (deschisa intre orele 11:00-11:30 si 15:00-15:30), aquapark, miniclub pentru copii, hammam, sauna, centru fitness, jacuzzi, tenis de masa, minigolf, baschet, volei pe plaja, 2 terenuri de fotbal, internet cafe, animatie, discoteca in aer liber, sali de conferinta, internet wi-fi.
Servicii cu plata: nocturna pentru tenis, sporturi acvatice, centru spa, masaj, servicii medicale, sala de jocuri, biliard, internet wireless, rent a car, salon de infrumusetare, magazine, room service.
Facilitati copii HOTEL KERVANSARAY LARA:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: piscine, aquapark, miniclub (4-12 ani).
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari cu o zi inainte (gratuit o singura data pe sejur de minim 7 nopti). Copiilor sub 6 ani nu le este permis accesul in restaurantele a la carte;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.keransarayotels.com.tr

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.