Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OTIUM HOTEL SEVEN SEAS

Descriere

Hotelul Otium Hotel Seven Seas este situat pe plaja, in zona Side si se intinde pe o suprafata de 100.000 m. A fost construit in anul 1987 iar ultima renovare a avut loc in anul 2010.

Distante
-> 6 km de Side
-> 70 km de aeroportul Antalya
-> 75 km de orasul Antalya

Facilitati hotel
Restaurant principal, 3 restaurante a la carte cu specific turcesc, pescaresc, asiatic, lobby bar, bar pe plaja, bar la piscina, cocktail bar, cave bar, discoteca, piscina pentru activitati, piscina exterioara, doua piscine pentru copii, piscina cu tobogane, sezlonguri, umbrele, prosoape de plaja, activitati sportive, amfiteatru, muzica live, doua terenuri de tenis, tenis de masa, darts, mini golf, baschet, mini golf, mini fotbal, stretching, water gym, water polo, camera TV, sala de fitness, baie turceasca, bai cu aburi, aali de conferinte.
Servicii contra cost: Telefon, room service, servicii de spalatorie si curatatorie, sporturi de apa cu si fara motor, echipament de tenis, lectii de tenis, billiard, magazine, coafor, magazin foto, inchirieri masini, servicii medicale, baby sitter, carucior pentru copii, masaj, peeling, tratamente corporale, manichiura, pedichiura.
Facilitati pentru copii: Camera de joaca pentru bebelusi, camera de dormit pentru bebelusi, camera de lego, cinema, loc de joaca, perete pentru catarari, piscina pentru copii, animatie, mini disco, scaune pentru copii.

Dotari camere
Hotelul detine 357 de camere divizate astfel:
Hotel standard fara balcon: 9 camere, 23 m, Junior suite fara balcon: 6 camere, 34 m
Dotate cu baie cu dus, gresie, telefon cu linie directa, TV LCD cu programe prin satelit, acces internet wireless, uscator de par, mini bar, seif digital, aer conditionat centralizat, facilitati ceai/cafea, pat dublu sau twin, sofa.
Bungalow standard garden view: 118 camere, 25 m
Bungalow standard sea view: 26 camere, 25 m
Hotel standard garden view: 58 de camere, 25 m
Hotel standard bunkbed garden view: 31 de camere, 25 m
Hotel Standard pool view: 26 de camere, 25 m
Hotel standard pool view large terrace/balcony: 34 de camere, 25 m
Hotel standard sea view: 26 de camere, 25 m
Bungalow family room connectiong door: 6 camere, 50 m
Family room: 9 camere, 43 m
Family dublex room: 10 camere, 43 m
Suite room: 5 camere 90 m
Grand suite: 1 camera, 170 m
Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus si wc, balcon sau terasa, gresie sau mocheta, telefon cu linie directa, TV LCD cu programe prin satelit, acces internet wireless, uscator de par, mini bar, seif digital, facilitati ceai/cafea, pat dublu sau twin.


Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.